Towarzysz Podróży Poszukiwany

Przejażdżka rowerowa z ogniskiem | Forum

Robert
Robert Październik 26 '24

Hej, szukam towarzyszy podróży na jutro, tj. 27 pażdziernika, start przy wyjściu z metra Kabaty, godz. 9:00 lub 10:00.

Proponuję trasę ok. 50 km: Metro Kabaty – Las Kabacki – Chylice – Żabieniec – Górki Szymona – Zalesie Dolne – Jazgarzewszczyzna – Wilcza Góra – Magdalenka – Kajetany – Nadarzyn – Las Młochowski – Podkowa Leśna – Brwinów PKP, możliwość dalszej jazdy do Pruszkowa PKP  

Opcja 9:00: ruszamy z grupą PTTK do Zimnych Dołów w Żabieńcu, na miejscu uczestniczymy w ognisku klubowym, dalej kontynuujemy naszą trasę do Brwinowa.

Opcja 10:00: ruszamy sami do Zimnych Dołów, na miejscu uczestniczymy w ognisku klubowym i dalej jw.

Ktoś chętny na taką przejażdżkę?

Daj znać w komentarzu, sms lub WA jeszcze dzisiaj, sorry że tak późno dodaję.

Piotr_TP9
Piotr_TP9 Październik 26 '24
Hej, mam jutro akurat wolny dzień, chętnie bym się przejechał, opcja o 9:00 jest spoko. 

Nie wiem jak tu się skontaktować także może po prostu będę jutro na miejscu. 

Robert
Robert Październik 27 '24
Hej, Piotr, o 9:00 zbiórka na Kabatach, jadę w takim razie z PTTK, potem kontynuujemy zgodnie z planem, a może jeszcze ktoś dołączy?
Robert
Robert Październik 27 '24

Bardzo udana wycieczka, pogoda i towarzystwo.  W sumie dojechaliśmy w 4-osobowej grupie aż do Pruszkowa, super

Po drodze, zgodnie z planem, wzięliśmy udział w ognisku PTTK:

JoannaZ
JoannaZ Październik 28 '24
Hej, Miło Was byo spotkać w Zimnych Dołach. Dołaczyłam do Towarzysza Podróży
Robert
Robert Październik 28 '24
Cześć Asia, fajne spotkanie po latach Zapraszam na wydarzenia, już wkrótce kolejne propozycje.
Więcej ogłoszeń turystycznych znajdziesz na portalu Drobne w dziale: Towarzysz Podróży

Sprawdź też wydarzenia lokalne w dziale: Co? Gdzie? Kiedy?

forum rowerowe