Towarzysz Podróży Poszukiwany

WSPARCIE SERWERA:

Przejażdżka rowerowa z ogniskiem | Forum

Robert
Robert Październik 26

Hej, szukam towarzyszy podróży na jutro, tj. 27 pażdziernika, start przy wyjściu z metra Kabaty, godz. 9:00 lub 10:00.

Proponuję trasę ok. 50 km: Metro Kabaty – Las Kabacki – Chylice – Żabieniec – Górki Szymona – Zalesie Dolne – Jazgarzewszczyzna – Wilcza Góra – Magdalenka – Kajetany – Nadarzyn – Las Młochowski – Podkowa Leśna – Brwinów PKP, możliwość dalszej jazdy do Pruszkowa PKP  

Opcja 9:00: ruszamy z grupą PTTK do Zimnych Dołów w Żabieńcu, na miejscu uczestniczymy w ognisku klubowym, dalej kontynuujemy naszą trasę do Brwinowa.

Opcja 10:00: ruszamy sami do Zimnych Dołów, na miejscu uczestniczymy w ognisku klubowym i dalej jw.

Ktoś chętny na taką przejażdżkę?

Daj znać w komentarzu, sms lub WA jeszcze dzisiaj, sorry że tak późno dodaję.

Piotr_TP9
Piotr_TP9 Październik 26
Hej, mam jutro akurat wolny dzień, chętnie bym się przejechał, opcja o 9:00 jest spoko. 

Nie wiem jak tu się skontaktować także może po prostu będę jutro na miejscu. 

Robert
Robert Październik 27
Hej, Piotr, o 9:00 zbiórka na Kabatach, jadę w takim razie z PTTK, potem kontynuujemy zgodnie z planem, a może jeszcze ktoś dołączy?
Robert
Robert Październik 27

Bardzo udana wycieczka, pogoda i towarzystwo.  W sumie dojechaliśmy w 4-osobowej grupie aż do Pruszkowa, super

Po drodze, zgodnie z planem, wzięliśmy udział w ognisku PTTK:

JoannaZ
JoannaZ Październik 28
Hej, Miło Was byo spotkać w Zimnych Dołach. Dołaczyłam do Towarzysza Podróży
Robert
Robert Październik 28
Cześć Asia, fajne spotkanie po latach Zapraszam na wydarzenia, już wkrótce kolejne propozycje.
forum rowerowe